Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

About

Scurt si la obiect (sau nu….). La sugestia unor persoane – cu mai multa sau mai putina influenta – din jurul meu, am decis sa pun si eu de un blog. Poate n-or fi multe de scris, dar poate se vor gasi unii care sa aiba nevoie de ce informatii voi mai asterne pe-aici. In general o sa vorbesc despre masinarii R/C (“cu RadioComanda”, adicatelea) si poate si despre calculatoare – desi sunt atat de inconjurat de ele incat au inceput sa ma oboseasca.

<disclaimer>

ATENTIE: ACEST BLOG POATE CONTINE MATERIAL OFENSIV. De asemenea, nu este politically correct. Daca vreti political corectness, cautati alte site-uri / bloguri. Eu nu le am p-astea. Si nici nu voi repeta aceasta nota – am preluat-o din primul post mai “acid” unde am pus-o ca sa nu se sperie lumea prea rau.

</disclaimer>

Eventual, pentru mesaje / propuneri  ma puteti contacta pe mail la avpascal at gmail punct com; in acest caz am rugamintea de a trimite mesaje care merita sa fie citite, altfel /dev/null este extrem de incapator Рam trimis zeci de mii de mailuri acolo, si tot nu da semne ca s-ar umple.