Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

“Sluga la doi stapani” sau cum se promoveaza un teatru 2.0

WARNING: The following post is in Romanian. For an approximate translation, you can check this link provided via Google Translate.

Doamna mea, care este mult mai web 2.0 si mai social media fata de soarecele de biblioteca calculator eu, a primit pe cale directa o invitatie de la Stefan Murgeanu pentru un eveniment organizat de DreamTeamRO. Acu’ nu ca nu mai fuseseram niciodata la Teatrul Masca, dar tocmai pentru ca stiam ce le poate pielea maestrilor de acolo am zis un “DA!” din tot sufletul. Si nu am regretat nicio clipa.

Sa lamurim un lucru: nu sunt un consumator foarte avid de teatru, dar imi place un spectacol jucat bine. Iar “Sluga la doi stapani” de Carlo Goldoni, in regia maestrului Mihai Malaimare, intra cu brio in aceasta categorie. Toti actorii pun mult suflet si rezultatul este vizibil. Dupa spectacol am avut privilegiul de-a putea schimba cateva cuvinte cu interpretul rolului principal – Trufaldino – si anume Andrei Gonczi, de la care am aflat ca in urma unei reprezentatii “scapa” cam de 1 kg. Si nu e vorba doar de consumul de apa… Oricum, placerea de a putea schimba cateva vorbe cu acesti oameni deosebiti nu are egal, si ma bucur ca am avut aceasta ocazie – nu stiu cand se va mai repeta. 🙂

Nu va voi divulga mai mult din spectacol spre a nu stirbi eventualele surprize. Va invit sa il urmariti, cu atat mai mult cu cat – asa cum ne-a obisnuit acest minunat teatru – spectacolul nu este doar o desfasurare pe scena, ci implica si publicul. Intr-un mod care, sper eu, o sa va faca placere. Pana atunci puteti urmari niste instantanee din timpul spectacolului. Si inca o data felicitari si din partea mea, pe langa toti cei care i-au felicitat deja, pentru o echipa care a inteles impactul noilor mijloace de comunicare si a reusit sa se apropie mult de potentialul sau public.

3 comments to “Sluga la doi stapani” sau cum se promoveaza un teatru 2.0

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>