Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Campionatul National F3A 2009

Imediat dupa Cupa Federatiei F3A, din 19 august, la Strejnic se va desfasura intre 20 si 21 august si Campionatul National F3A, sub egida aceleiasi Federatii Romane de Modelism care are amabilitatea de a organiza si concursul “pentru ceilalti” 🙂 . De aceasta data evenimentul se va desfasura pe durata a doua zile, ca urmare a numarului sensibil mai mare de participanti dar si a dificultatii sporite a programului. Deoarece Campionatul National trebuie sa respecte criterii bine stabilite de catre Federatia Aeronautica Internationala este necesara si o verificare a modelelor, fapt care contribuie si el la “prelungirea” programului pe parcursul a doua zile.

Intrarea spectatorilor, ca si la Cupa Federatiei, este libera.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>