Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Pregatiri de durata

Noul Extra e dornic sa se inzestreze cu echipamentele necesare. Din pacate mai are putin de asteptat, deoarece inainte de asta va trece prin cateva pregatiri preliminare si de asemenea trebuie asamblate suprafetele de comanda.

Una dintre cele mai importante pregatiri este tratarea suprafetelor de lemn expuse contaminarii cu combustibil / ulei. Cum spuneam in postul precedent, cel putin compartimentul motor urmeaza sa fie protejat suplimentar, el fiind dat deja cu un fel de grund special, la fel ca si zona unde se fixeaza trenul de aterizare.

Azi nu dau cu poze, ca nu e mare lucru. Din pacate, insa, dupa operatia de lacuire (folosind lac “Yacht” de la Kober) si curatarea pensulei a cam inceput sa miroasa in casa. E drept, sunt vreo 20-25 dm2 acoperiti cu lac si uscarea acestuia duce la degajarea unei cantitati… sesizabile de vapori de diluant. Eh, peste doua zile mai dau probabil o mana si cu asta basta.

Deocamdata fuselajul si aripile sunt la uscat. Poimaine seara mai dau o mana de lac, dupa care, daca se usuca suficient incep sambata (iar daca nu duminica) cu decuparea foliei si asamblarea cozii. Pentru lipirea acesteia voi folosi UHU hart, recunoscut drept unul dintre cei mai buni adezivi pentru  hobby pe baza de lemn. Problema va fi cu stabilirea unei geometrii cat mai apropiate de perfectiune, drept pentru care aceasta operatie se va face cu mintea si, mai ales, mana odihnite. Pana atunci, odihna placuta – mai ales ca maine nu o sa am timp nici sa respir!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>